BALTIC COUNCIL - Archyvai

Galvojate apie viešbučių ir restoranų verslą? Vykite jau šią vasarą į trumpalaikius kursus geriausiose Šveicariškose mokyklose!

Galvojate apie viešbučių ir restoranų verslą? Vykite jau šią vasarą į trumpalaikius kursus geriausiose Šveicariškose mokyklos, kuriuose ruošiami svetingumo industrijos specialistai nuo 16 iki 20 metų.


VIETA
Galvojate apie karjerą viešbučių ir restoranų verslo srityje? Rinkitės trumpalaikes programas geriausiuose Šveicarijos mokyklose, kurios ruošia specialistus nuo 16 iki 20 svetingumo srityje. Programos organizuojamos Montreux (Swiss Hospitality Club) ir Le Bouveret (Swiss Culinary Club) miestuose, kuri išsidėstę prancūziškoje Šveicarijos dalyje.


SWISS HOSPITALITY CLUB PROGRAMA

Į dviejų savaičių programą įeina - lankymasis žymiose vietose, praktinių svetingumo įgūdžių įgijimas, taip pat dalyvavimas dieniniuose ir vakariniuose renginiuose. Pirmąją savaitę studentai supažindinami su svetingumo industrija, gurmaniškos virtuvės pasauliu, įvairiomis kultūrinėmis tradicijomis ir ypatumais.
Antrą savaitę sudaroma galimybė pasirinkti specializaciją pagal studento domėjimosi sritis:
-    tarptautinės komandos valdymas;
-    bendravimo įgūdžių ugdymas;
-    teigiamo darbo su klientais įgūdžių ugdymas;
-    viešbučio darbo „užkulisiai“ ir kita.
Į renginių programą įeina lankymasis žymiose vietose:
-    vietiniuose vynuogynuose, kurie priklauso UNESCO paveldui;
-    Gruyères sūrio  fabrike, kur studentai sužinos sūrio gamybos paslaptis, jiems bus suorganizuota degustacija.
-    Cailler šokolado fabrike.

SWISS CULINARY CLUB PROGRAMA
Šios programos dalyviai susipažins su įvairiomis kulinarijos meno sritimis:
-    meniu parengimas ir pateikimas;
-    konditerijos ir šokolado gaminių naudojimas gamyboje;
-    profesionalių instrumentų naudojimas, ir kita.
Į renginių programą įeina lankymasis vietose, kurios susijusios su kulinarijos menu, pavyzdžiui, lankymasis Nestle muziejuje, pasaulyje gerai žinomo Chef Anton Mosimann unikalios kolekcijos pamatymas – istorinės gastronominės knygos ir meniu.


APGYVENDINIMAS
Swiss Hospitality Club programos studentai apgyvendinami Hotel Institute Montreux ant vaizdingo  Ženevos ežero kranto.
Hotel Institute Montreux programos studentai apgyvendinami Le Bouveret mieste.
Studentai gyvena standartinio tipo vienviečiuose ir dviviečiuose kambariuose arba „liuks“. Apgyvendinimas standartiniame dviviečiame kambaryje įskaičiuotas į kainą, liuks kambarys siūlomas už papildomą mokestį. Visi kambariai su atskiru vonios kambariu.
PROGRAMŲ DATOS
Swiss Hospitality Club
8 liepos - 21 liepos
22 liepos – 4 rugpjūčio
5 rugpjūčio – 18 rugpjūčio
Swiss Culinary Club
15 liepos -21 liepos
22 liepos -28 liepos
29 liepos – 4 rugpjūčio
5 rugpjūčio -11 rugpjūčio
12 rugpjūčio -18 rugpjūčio

KAINOS
Swiss Hospitality Club (2 savaitės): CHF 3500.
Swiss Culinary Club (1 savaitė): CHF 1750.
Abi programos (3 savaitės): CHF 5000.

Į KAINĄ ĮSKAIČIUOTA

Mokymas, mokymosi medžiaga, standartiniame dviviečiame kambaryje, maitinimas, renginių programa ir  ekskursijos.


PAPILDOMAS MOKESTIS
apgyvendinimas dviviečiame liuks kambaryje: CHF 100 per savaitę;
apgyvendinimas standartiniame vienviečiame kambaryje: CHF 100 per savaitę;
apgyvendinimas vienviečiame liuks kambaryje: CHF 200 per savaitę;
pervežimas iš Ženevos oro uosto į Montreux: CHF 175 į vieną pusę;
pervežimas iš Ženevos oro uosto į Le Bouveret: CHF 190 į vieną pusę;
registracinis mokestis - CHF 110;
draudimas;
lėktuvo bilietas.

 

Grįžti
Į pradžią